Helpdesk

Wij helpen je graag verder.

Waarom deze helpdesk

Hoewel onze teksten recht toe, recht aan zijn, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je met een vraag of een probleem zit. Daarom doen we ons best je zoveel mogelijk informattie te verschaffen en je zo goed mogelijk te woord te staan op de momenten dat dat nodig mocht zijn.

Veelgestelde vragen

Omdat je nooit de enige bent met een vraag, hebben we een aantal veelgestelde vragen met de daarbij behorende antwoorden voor je geselecteerd. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf snel en gemakkelijk een antwoord te vinden op je vraag. Staat je vraag er niet tussen? Geen paniek, er zijn nog meer mogelijkheden om met ons in contact te komen!

Bekijk de vragen >>

Persoonlijke hulp

Mocht je via de veelgestelde vragen of het forum toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag of probleem of is je vraag/probleem zo specifiek dat je deze direct bij ons wilt neerleggen, dan kun je ons altijd een e-mail sturen. Het helpt om je probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven en om zoveel mogelijk aanvullende informatie erbij te geven. Dit stelt ons in staat om gericht naar een oplossing te zoeken en om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Stuur een e-mail >>

© 2018 vrijmiboo.nl | Idsgn